Rimpels bovenlip verwijderen


Liplijntjes worden ook wel rokerslijntjes genoemd. Het zijn fijne lijntjes op de bovenlip die zoals de naam al doet vermoeden, op latere leeftijd vaak bij rokers ontstaan. Maar ook niet-rokers kunnen er last van krijgen als onderdeel van natuurlijke huidveroudering. Een plasmabehandeling is in staat om deze lijntjes met één eenvoudige ingreep uit te vlakken waardoor je bovenlip weer glad en egaal wordt.

Hoe werkt een plasma behandeling?

Bij een plasma of plasmage-behandeling wordt de huid aangestipt met geïoniseerd plasma. Bij Derma Sensation werken wij met een plasmapen van het gerenommeerde merk Plasma Medical, die ervoor zorgt dat de huid lokaal ‘verdampt’ en samen trekt. Hierdoor ontstaat het liftende, verstrakkende effect waarmee rimpels en lijntjes kunnen worden glad gestreken. De huid wordt tevens dikker en elastischer door de verjongende werking op het behandelde gebied.

De beste behandeling bij liplijntjes en rokerslijntjes

Liplijntjes kunnen het gezicht een verbeten uitdrukking geven en zorgen ervoor dat je al snel ouder oogt dan dat je je voelt. Botox en soortgelijke fillers worden rond de lippartij bijzonder snel afgebroken waardoor deze behandelingen frequent herhaald moeten wat aardig in de kosten loopt. Bovendien geven fillers met name rond de bovenlip  vaak een onnatuurlijk, onvolledig resultaat. Een plasmabehandeling daarentegen garandeert een natuurlijk effect dat meteen zichtbaar is en langdurig aanhoudt.

Maak een afspraak

Een frisse, heldere uitstraling door plasmabehandeling

Een plasmabehandeling is vanwege de natuurlijke, zachtaardige behandelwijze uitermate geschikt voor rimpelverwijdering in het gezicht. In tegenstelling tot een behandeling met zogenaamde fillers of Botox, waarbij de huid kunstmatig verhoogd wordt door het inspuiten van een vulmiddel, geeft plasmabehandeling vaak met slechts één behandeling al een blijvend en doelgericht resultaat. Periodieke herhaling is dan meestal ook niet nodig. Ontsierende lijntjes en rimpels worden uitgevlakt en de huid ondergaat een effectief verjongingsproces dat van binnenuit op gang komt.

Frequently Asked Questions

De eerste dagen na de behandeling kan de huid wat rood en gevoelig zijn. Dit normaliseert normaliter binnen twee dagen.

De puntjes van de plasmapen op de huid blijven nog ongeveer een week zichtbaar totdat de minuscule korstjes vanzelf los laten. De onderliggende nieuwe huid is zo kwetsbaar als een babyhuidje maar neemt binnen enkele weken de kleur aan van je eigen huid. Tot die tijd dien je deze kwetsbare huid goed te beschermen met een hoge beschermingsfactor tegen de zon.

Het effect van de behandeling werkt nog zo’n 4 tot 6 weken door. Gedurende deze periode zorgt de toegenomen collageenproductie voor meer volume van de huid en merk je tevens dat de behandelde huid elasticiteit en spankracht hervindt. Na zo’n 12 weken is het eindresultaat bereikt.

 • Snelle, éénmalige behandeling voor een langdurig resultaat
 • Geen injecties of hechtingen vereist
 • Geen littekens of littekenweefsel
 • Nagenoeg pijnloos
 • Relatief snelle herstelperiode
 • Geen infectierisico
 • Natuurlijk resultaat
 • Bij zwangerschap, diabetes of epilepsie
 • Bij gelijktijdig antibioticagebruik
 • Wanneer er sprake is implantaten in het te behandelen gebied
 • Wanneer je gebruik maakt van hartapparatuur zoals een pacemaker, ECG of Holter-bloeddrukmonitorsysteem

Interesse?

Wil je meer weten over de behandeling maak dan vrijblijvend een afspraak. Alle mogelijkheden kunnen dan met jou besproken worden. Je krijgt een eerlijk en persoonlijk advies over de beste behandeling voor jou met deze techniek.

Speciale Actie

Tijdelijk hebben wij onze prijzen voor een plasma behandeling drastisch verlaagd! Dankzij een korting van maar liefst € 45,- betaal je momenteel maar € 350,- voor een plasma-bovenlip behandeling door één van onze ervaren huidtherapeuten.

Afspraak met Kitty

Specialist op het gebied van plasmabehandelingen: eigenaresse Kitty van Derma Sensation
Eigenaresse Kitty is ervaren huidspecialiste en vertelt je graag wat een plasmage behandeling voor jou kan doen. Boek een vrijblijvende intake en ervaar zelf het verschil!

Maak een afspraak