Bovenooglidcorrectie met plasmabehandeling zonder snijden of operatie

Een plasma behandeling voor het bovenooglid is een veilige en uiterst effectieve manier om de oogleden een verfrissende lift te geven. Hierdoor verdwijnt de vermoeide, sombere uitstraling rond de oogpartij en krijg je een frissere oogopslag waardoor je er weer jaren jonger uit kunt zien.

Hoe werkt een bovenooglidcorrectie?

Bij Derma Sensation hebben wij voor behandelapparatuur van het merk ‘Plasma Medical’ gekozen. Middels een zogenaamde plasma pen wordt het te behandelen gebied aangestipt met geïoniseerd plasma waardoor de huid samentrekt en krimpt. Dit veroorzaakt een natuurlijk ogend, liftend effect wat meteen zichtbaar is. De behandeling is comfortabel en geheel pijnloos door het gebruik van een lichte verdovingscrème. De plasmapen laat na afloop een patroon van minuscule stippeltjes achter op de huid, die na enkele dagen als korstjes vanzelf los laten. Onderhuidse huidvernieuwingsprocessen die hierdoor op gang gebracht worden, werken nog enkele weken door en zorgen voor zichtbare verbetering van de huidkwaliteit.

Bovenooglidcorrectie voor en na foto

Maak een afspraak

Voordelen van een bovenooglidcorrectie

Hieronder zetten we alle voordelen van een plasma bovenooglidcorrectie nog even op een rijtje zodat je laatste twijfels zullen smelten als sneeuw voor de zon

 • Snelle, ontspannen behandeling: de behandelduur bedraagt doorgaans minder dan een uur
 • Pijnloos door lokale verdoving: geen narcose vereist
 • Geen snijwerk, geen hechtingen en geen littekenweefsel achteraf
 • Geen bloeduitstortingen
 • Nagenoeg risicovrij
 • Natuurlijk effect
 • Meteen en langdurig resultaat
 • Doorgaans volstaat één enkele behandeling
 • Eenvoudig aan te vullen met behandeling van kraaienpootjes en andere gebieden in het gezicht, de hals of rond de oogpartij

Een bovenooglidcorrectie zichtbaar, blijvend effect zonder chirurgische ingreep

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn: in één behandeling van je hangende oogleden af zónder dat je hiervoor onder het mes hoeft. Niet voor niets is een plasma ooglidcorrectie razend populair onder mannen en vrouwen die last hebben van huidverslapping rond de ogen – het liftende en verstrakkende effect van de plasma behandeling is meteen na afloop zichtbaar en kent geen noemenswaardige risico’s. De behandeling is non-invasief, wat wil zeggen dat er geen snijwerk aan te pas komt. Hierdoor hoeft er ook niet te worden gehecht én blijft de hersteltijd beperkt tot enkele dagen. Nog nooit was het zo eenvoudig om een bovenooglidcorrectie uit te voeren met een zichtbaar, natuurlijk én langdurig resultaat.

Hervind een uitgeruste en frisse oogopslag

Een bovenooglidcorrectie kan een hoop doen voor jouw algehele uitstraling. Hangende oogleden kunnen niet alleen een vervelende druk op de ogen teweeg brengen, ze zorgen er ook voor dat je er moe en somber uit kunt zien – zelfs wanneer je uitgerust en monter bent. En zorgelijk en getekend uiterlijk is vaak het gevolg. Na een plasma behandeling rond het bovenooglid zul je merken dat je er op slag een stuk uitgeruster uit ziet en een frissere blik krijgt. Een ooglidcorrectie heeft dan ook een verjongende uitwerking op je algehele uitstraling die al met één behandeling kan worden bereikt.

Veelgestelde vragen

De stipjes van de plasma pen blijven nog enkele dagen zichtbaar op de huid. Indien gewenst, kun je deze vanaf dag 2 camoufleren met een concealer, maar het is belangrijk om niet aan de korstjes te krabben om littekenvorming te voorkomen. Binnen een week zullen de korstjes vanzelf los laten en wordt de onderliggende, nieuwe huid zichtbaar. Deze is in het begin nog erg kwetsbaar en dient daarom goed te worden beschermd tegen UV straling door gebruik te maken van een zonnebrandcrème met minimaal factor 50. Verder is het goed om te weten dat het stimulerende effect van een plasmabehandeling op de lichaamseigen collageen- en elastineproductie nog enkele weken doorwerkt. Het duurt dan ook even voordat de collageenvezels opnieuw gerangschikt zijn en het eindresultaat zichtbaar is; over het algemeen geldt dat het definitieve resultaat na zo’n 12 weken bereikt is. Het liftende en verstrakkende effect van de behandeling kun je echter al direct na de behandeling bewonderen, ook al zal de huidkwaliteit nog gedurende genoemde periode blijven verbeteren.

 • De behandeling neemt doorgaans nog geen uurtje in beslag en kent weinig risico’s
 • Binnen enkele dagen ben je hersteld
 • Er wordt niet in de huid gesneden of gehecht en vindt geen littekenvorming plaats
 • Comfortabele behandeling met lichte plaatselijke verdovingscrème
 • De effecten van de behandeling zijn permanent, totdat er opnieuw natuurlijke huidverslapping plaats vindt

Eén enkele behandeling volstaat in de meeste gevallen voor het gewenste effect

Nee, er zijn enkele gevallen wanneer dit niet mogelijk is:

 • Indien je zwanger bent, aan epilepsie lijdt of diabetes hebt
 • Als je op dit moment antibiotica gebruikt
 • Je hebt implantaten in de burt van het gebied dat je wilt laten behandelen
 • Je draagt een pacemaker, ECG of Holter-bloeddrukmonitorsysteem

Wil je meer informatie over een bovenooglidcorrectie?

Maak dan eenvoudig een vrijblijvende afspraak in onze kliniek. Onze ervaren huidtherapeuten staan je graag te woord en beantwoorden al jouw vragen omtrent de behandeling. Ook kunnen wij je een objectief idee geven van de te verwachten resultaten, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken voor een bovenooglidcorrectie middels plasmatherapie.

Speciale Actie

Tijdelijk hebben wij onze prijzen voor een bovenooglidcorrectie drastisch verlaagd! Dankzij een korting van maar liefst € 70,- betaal je momenteel maar € 380,- voor een behandeling aan beide oogleden. Tevens bieden wij jou hierbij een gratis behandeling voor kraaienpootjes t.w.v. € 299,-!

Een afspraak maken voor een bovenooglidcorrectie

Specialist op het gebied van plasmabehandelingen: eigenaresse Kitty van Derma Sensation Eigenaresse Kitty is ervaren huidspecialiste en vertelt je graag wat een plasmage behandeling voor jou kan doen. Boek een vrijblijvende intake en ervaar zelf het verschil!

Maak een afspraak