Loading…

Rimpels bovenlip verwijderen

Liplijntjes worden ook wel rokerslijntjes genoemd. Het zijn fijne lijntjes op de bovenlip die zoals de naam al doet vermoeden, op latere leeftijd vaak bij rokers ontstaan. Maar ook niet-rokers kunnen er last van krijgen als onderdeel van natuurlijke huidveroudering. Een plasmabehandeling is in staat om deze lijntjes met één eenvoudige ingreep uit te vlakken waardoor je bovenlip weer glad en egaal wordt.

Hoe werkt een plasma behandeling?

Bij een plasma of plasmage-behandeling wordt de huid aangestipt met geïoniseerd plasma. Bij Derma Sensation werken wij met een plasmapen van het gerenommeerde merk Plasma Medical, die ervoor zorgt dat de huid lokaal ‘verdampt’ en samen trekt. Hierdoor ontstaat het liftende, verstrakkende effect waarmee rimpels en lijntjes kunnen worden glad gestreken. De huid wordt tevens dikker en elastischer door de verjongende werking op het behandelde gebied.

De beste behandeling bij liplijntjes en rokerslijntjes

Liplijntjes kunnen het gezicht een verbeten uitdrukking geven en zorgen ervoor dat je al snel ouder oogt dan dat je je voelt. Botox en soortgelijke fillers worden rond de lippartij bijzonder snel afgebroken waardoor deze behandelingen frequent herhaald moeten wat aardig in de kosten loopt. Bovendien geven fillers met name rond de bovenlip vaak een onnatuurlijk, onvolledig resultaat. Een plasmabehandeling daarentegen garandeert een natuurlijk effect dat meteen zichtbaar is en langdurig aanhoudt.

Een frisse, heldere uitstraling door plasmabehandeling

Een plasmabehandeling is vanwege de natuurlijke, zachtaardige behandelwijze uitermate geschikt voor rimpelverwijdering in het gezicht. In tegenstelling tot een behandeling met zogenaamde fillers of Botox, waarbij de huid kunstmatig verhoogd wordt door het inspuiten van een vulmiddel, geeft plasmabehandeling vaak met slechts één behandeling al een blijvend en doelgericht resultaat. Periodieke herhaling is dan meestal ook niet nodig. Ontsierende lijntjes en rimpels worden uitgevlakt en de huid ondergaat een effectief verjongingsproces dat van binnenuit op gang komt.

Interesse?

Wil je meer weten over de behandeling maak dan vrijblijvend een afspraak. Alle mogelijkheden kunnen dan met jou besproken worden. Je krijgt een eerlijk en persoonlijk advies over de beste behandeling voor jou met deze techniek.

Speciale Actie

Tijdelijk hebben wij onze prijzen voor een plasma behandeling drastisch verlaagd! Dankzij een korting van maar liefst € 45,- betaal je momenteel maar € 350,- voor een plasma-bovenlip behandeling door één van onze ervaren huidtherapeuten.

Een afspraak maken voor een ooglidcorrectie

Kitty is eigenaresse en ruim 13 jaar ervaren huidtherapeut die je graag vertelt wat een plasmage behandeling voor jou kan betekenen. Maak een vrijblijvende intake en ervaar zelf het verschil!

Plasma Ooglidcorrectie Specialist

Kitty

Huidtherapeut