Loading…

Bovenooglidcorrectie met plasmabehandeling zonder snijden of operatie

Een plasma behandeling voor het bovenooglid is een veilige en uiterst effectieve manier om de oogleden een verfrissende lift te geven. Hierdoor verdwijnt de vermoeide, sombere uitstraling rond de oogpartij en krijg je een frissere oogopslag waardoor je er weer jaren jonger uit kunt zien.

Hoe werkt een bovenooglidcorrectie?

Bij Derma Sensation hebben wij voor behandelapparatuur van het merk ‘Plasma Medical’ gekozen. Middels een zogenaamde plasma pen wordt het te behandelen gebied aangestipt met geïoniseerd plasma waardoor de huid samentrekt en krimpt. Dit veroorzaakt een natuurlijk ogend, liftend effect wat meteen zichtbaar is. De behandeling is comfortabel en geheel pijnloos door het gebruik van een lichte verdovingscrème. De plasmapen laat na afloop een patroon van minuscule stippeltjes achter op de huid, die na enkele dagen als korstjes vanzelf los laten. Onderhuidse huidvernieuwingsprocessen die hierdoor op gang gebracht worden, werken nog enkele weken door en zorgen voor zichtbare verbetering van de huidkwaliteit.

Bovenooglidcorrectie voor en na foto

Voordelen van een bovenooglidcorrectie

Hieronder zetten we alle voordelen van een plasma bovenooglidcorrectie nog even op een rijtje zodat je laatste twijfels zullen smelten als sneeuw voor de zon

  • Snelle, ontspannen behandeling: de behandelduur bedraagt doorgaans minder dan een uur
  • Pijnloos door lokale verdoving: geen narcose vereist
  • Geen snijwerk, geen hechtingen en geen littekenweefsel achteraf
  • Geen bloeduitstortingen
  • Nagenoeg risicovrij
  • Natuurlijk effect
  • Meteen en langdurig resultaat
  • Doorgaans volstaat één enkele behandeling
  • Eenvoudig aan te vullen met behandeling van kraaienpootjes en andere gebieden in het gezicht, de hals of rond de oogpartij

Een bovenooglidcorrectie zichtbaar, blijvend effect zonder chirurgische ingreep

Voor velen zijn bovengenoemde bijwerkingen reden genoeg om de gewenste ooglidcorrectie nog even uit te stellen, of helemaal van de hand te doen. Je bent immers echt een poosje niet toonbaar en het is moeilijk te voorspellen hoe goed en snel het resultaat in jouw geval geneest. Natuurlijk zijn er een hoop mannen en vrouwen bij wie de operatie aan het ooglid wél goed gelukt is en die de bijbehorende risico’s en het langdurige herstel voor lief nemen. Maar als er een snellere, veiligere én elegantere manier is voor oogleden liften, waarom zou je het risico nemen?

Hervind een uitgeruste en frisse oogopslag

Een bovenooglidcorrectie kan een hoop doen voor jouw algehele uitstraling. Hangende oogleden kunnen niet alleen een vervelende druk op de ogen teweeg brengen, ze zorgen er ook voor dat je er moe en somber uit kunt zien – zelfs wanneer je uitgerust en monter bent. En zorgelijk en getekend uiterlijk is vaak het gevolg. Na een plasma behandeling rond het bovenooglid zul je merken dat je er op slag een stuk uitgeruster uit ziet en een frissere blik krijgt. Een ooglidcorrectie heeft dan ook een verjongende uitwerking op je algehele uitstraling die al met één behandeling kan worden bereikt.

Wil je meer informatie over een ooglidcorrectie?

Maak nu makkelijk en geheel vrijblijvend een afspraak in onze kliniek. Wij staan graag voor je klaar en zullen alle vragen beantwoorden en je twijfels wegnemen.

Speciale Actie

Op dit moment hebben we ook een leuke actie: een korting van €70,- Voor beiden ogen betaal je maar €380. Ook hierbij krijg je een gratis behandeling voor kraaienpootjes t.w.v. € 299,-!

Een afspraak maken voor een ooglidcorrectie

Kitty is eigenaresse en ruim 13 jaar ervaren huidtherapeut die je graag vertelt wat een plasmage behandeling voor jou kan betekenen. Maak een vrijblijvende intake en ervaar zelf het verschil!

Plasma Ooglidcorrectie Specialist

Kitty

Huidtherapeut