Loading…

Kraaienpootjes verwijderen

Fijne lijntjes rond de ogen – zogenaamde kraaienpootjes- zijn vaak de eerste tekenen van huidveroudering. Middels een plasmabehandeling kunnen deze eenvoudig worden gladgestreken waardoor je een jeugdige uitstraling behoudt en de vorming van diepere rimpels voorkomen wordt.

Waarom is een plasmabehandeling jouw beste keus bij kraaienpootjes?

Bij kraaienpootjes, oftewel fijne expressielijntjes rond de ogen, gaat het om oppervlakkige rimpeltjes in de dunne en kwetsbare huid aan de zijkant van de ogen. Hier bevinden zich ontelbare, minuscule spiertjes die een belangrijke rol spelen bij de intermenselijke communicatie. Gangbare cosmetische ingrepen in dit gebied zorgen er vaak voor dat de gezichtsexpressie nadien vaak enigszins kil en verstard overkomt, oftewel een onnatuurlijk effect teweeg brengt. Dit geldt zowel voor botox en soortgelijke fillers die hier kunnen worden ingespoten als ook voor extremere maatregelen zoals een chirurgische facelift.

Een plasmabehandeling daarentegen geeft een natuurlijk effect terwijl lijntjes en rimpeltjes verdwijnen en de huid haar natuurlijke spankracht en volume hervindt. Daarnaast zijn de effecten van een plasmabehandeling langdurig zichtbaar en hoeven niet – zoals bij het gebruik van fillers – periodiek te worden herhaald.

Hoe werkt het precies?

Bij een plasma of plasmage-behandeling wordt de huid aangestipt met geïoniseerd plasma. Bij Derma Sensation werken wij met een plasmapen van het gerenommeerde merk Plasma Medical, die ervoor zorgt dat de huid lokaal ‘verdampt’ en samen trekt. Hierdoor ontstaat het liftende, verstrakkende effect waarmee rimpels en lijntjes kunnen worden glad gestreken. De huid wordt tevens dikker en elastischer door de verjongende werking op het behandelde gebied.

Een spectaculair effect – zonder narcose, spuiten of hechtingen

Een plasmage-behandeling tegen kraaienpootjes kan een spectaculair effect teweeg brengen waardoor je er na slechts één behandeling velen jaren jonger uit zult zien. Het natuurlijke-liftende en verstrakkende effect doet lijntjes en fijne rimpeltjes vrijwel meteen geheel verdwijnen, terwijl de huid nadien nog wekenlang aan volume en spankracht wint. Door de zachtaardige behandelmethode is een plasmage-behandeling uitermate geschikt voor de kwetsbare huid rond de ogen: er komen geen injecties of hechtingen aan te pas en de huid wordt slechts lokaal verdoofd middels een milde verdovingscrème. Het herstel verloopt over het algemeen snel en probleemlos met weinig kans op nadelige bijwerkingen.

[/vc_column_text]

Snel en doelgericht kraaienpootjes verwijderen

Een plasmage behandeling tegen kraaienpootjes kan in één korte sessie worden afgerond waarna het resultaat meteen zichtbaar zal zijn. De huid-verbeterende effecten werken hierna nog tot zo’n 12 weken door waarin je zult merken dat jouw huid jonger, elastischer en voller wordt. Boek nu jouw intake bij onze ervaren plasmaspecialisten en laat kraaienpootjes verdwijnen als sneeuw voor de zon!

Interesse?

Wil je meer weten over de behandeling maak dan vrijblijvend een afspraak. Alle mogelijkheden kunnen dan met jou besproken worden. Je krijgt een eerlijk en persoonlijk advies over de beste behandeling voor jou met deze techniek.

Speciale Actie

Tijdelijk hebben wij onze prijzen voor een kraaienpootjes behandeling drastisch verlaagd! Dankzij een korting van maar liefst €151,- betaal je momenteel maar €299,- voor een behandeling aan beide oogleden.

Een afspraak maken voor een ooglidcorrectie

Kitty is eigenaresse en ruim 13 jaar ervaren huidtherapeut die je graag vertelt wat een plasmage behandeling voor jou kan betekenen. Maak een vrijblijvende intake en ervaar zelf het verschil!

Plasma Ooglidcorrectie Specialist

Kitty

Huidtherapeut