Loading…

Een onderooglidcorrectie zonder snijden of operatie met plasma

Een plasma behandeling voor het onderooglid is minder bekend dan de bovenooglidcorrectie maar is evengoed in staat om een groot verschil te maken in je algehele uitstraling. Donkere kringen en wallen verdwijnen en zwelling in de vorm van kussentjes onder de ogen nemen af. De huid oogt na afloop weer jeugdig glad en egaal wat een verfrissende uitwerking heeft op je uitstraling én je zelfbeeld!

Hoe werkt een onderooglidcorrectie?

Bij een plasma of plasmage behandeling wordt de huid aangestipt met geïoniseerd plasma. Bij Derma Sensation werken wij met een plasmapen van het gerenommeerde merk Plasma Medical, die ervoor zorgt dat de huid lokaal ‘verdampt’ en samen trekt. Hierdoor ontstaat het liftende, verstrakkende effect waarmee rimpels en lijntjes kunnen worden glad gestreken. De huid wordt tevens dikker en elastischer door de verjongende werking op het behandelde gebied.

Bij behandeling van het onderooglid wordt de huid onder de ogen aangestipt waardoor deze plaatselijk samentrekt en gladgestreken wordt. Hierdoor verhoogt tevens de onderhuidse collageenproductie waarna de huid weer voller en strakker wordt en donkere kringen en wallen verdwijnen. De huid is als het ware minder doorschijnend maar ook merkbaar jonger en elastischer.

Ooglidcorrectie voor en na foto’s.

Een onderooglidcorrectie zichtbaar, blijvend effect zonder chirurgische ingreep

Een plasma ooglidcorrectie is hét alternatief voor een chirurgische ooglift. Middels een plasmage-behandeling wordt overtollige huid rond de ogen als het ware pijnloos verdampt waardoor de huid hernieuwde spankracht hervindt. Dit zorgt ervoor dat hangende oogleden, rimpeltjes en fijne lijntjes rond de ogen verdwijnen, evenals donkere wallen en kringen onder de ogen. Grote voordelen ten opzichte van een operatieve ingreep zijn de eenvoud van de behandeling die zonder narcose kan worden uitgevoerd. Er hoeft niet in de huid te worden gesneden of te worden gehecht, en de hersteltijd is relatief kort maar geeft langdurig resultaat.

Is een plasmaooglidcorrectie ook iets voor jou?

Voorafgaand aan je behandeling krijg je van ons een deskundige intake. Hierbij gaan wij niet alleen na of jij de behandeling kunt ondergaan, maar vertellen we je ook wat je mogelijkheden zijn en wat je ervan kunt verwachten. Je krijgt de kans om al jouw vragen te stellen en nadien te bepalen of je klaar bent voor een plasma ooglidcorrectie.

Wil je meer informatie over een ooglidcorrectie?

Maak nu makkelijk en geheel vrijblijvend een afspraak in onze kliniek. Wij staan graag voor je klaar en zullen alle vragen beantwoorden en je twijfels wegnemen.

Speciale Actie

Op dit moment hebben we ook een leuke actie: een korting van €70,- Voor beiden ogen betaal je maar €380. Ook hierbij krijg je een gratis behandeling voor kraaienpootjes t.w.v. € 299,-!

Een afspraak maken voor een ooglidcorrectie

Kitty is eigenaresse en ruim 13 jaar ervaren huidtherapeut die je graag vertelt wat een plasmage behandeling voor jou kan betekenen. Maak een vrijblijvende intake en ervaar zelf het verschil!

Plasma Ooglidcorrectie Specialist

Kitty

Huidtherapeut