Plasmabehandeling voor alle gebieden in het gezicht en hals!


Een plasmabehandeling maakt het mogelijk rimpels en fijne lijntjes in het huidoppervlak effectief en duurzaam uit te vlakken. Plasmatherapie kan nagenoeg overal in het gezicht en op de hals veilig worden toegepast en zorgt ervoor dat de huid opnieuw haar strakke en egale huidoppervlak hervind voor een jongere en frissere uitstraling dankzij een natuurlijk resultaat.

Een zichtbaar, blijvend effect zonder chirurgische ingreep

Een plasma huidbehandeling is hét alternatief voor een chirurgische ingreep. Je zou dan ook kunnen spreken van een plasma- facelift, die zich met name onderscheidt in de eenvoud van de ingreep en de relatief snelle hersteltijd achteraf. Middels een plasmage-behandeling wordt overtollige huid als het ware pijnloos ‘verdampt’ waardoor de huid hernieuwde elasticiteit en spankracht hervindt. Dit zorgt ervoor dat verslapte huid haar stevigheid terug krijgt; rimpeltjes en fijne lijntjes worden uitgevlakt en het algehele huidbeeld kwalitatief diepgaand verbetert. Grote voordelen ten opzichte van een operatieve ingreep zijn de eenvoud van de behandeling die zonder narcose kan worden uitgevoerd. Er hoeft niet in de huid te worden gesneden of te worden gehecht, en de hersteltijd is relatief kort maar geeft langdurig resultaat.

Jij bepaalt waar!

Omdat een plasmage behandeling zo eenvoudig en veilig kan worden uitgevoerd, kun je ervoor kiezen om nagenoeg ieder gewenste gebied in het gezicht of rond de hals te laten behandelen. De huid zal hierdoor plaatselijk weer dikker en voller worden en hervindt spankracht en flexibiliteit, waardoor je er weer jaren jonger uit kunt zien – zonder het onnatuurlijke, overdone effect van plastische chirurgie. Eén behandeling is doorgaans voldoende om het huidverstrakkende effect teweeg te brengen waar jij naar op zoek bent – terwijl het verdikken en verstevigen van de huid nog zo’n 12 weken na de ingreep doorgaat.

Maak een afspraak

Een frisse, heldere uitstraling door plasmabehandeling

Een plasmabehandeling is vanwege de natuurlijke, zachtaardige behandelwijze uitermate geschikt voor rimpelverwijdering in het gezicht. In tegenstelling tot een behandeling met zogenaamde fillers of Botox, waarbij de huid kunstmatig verhoogd wordt door het inspuiten van een vulmiddel, geeft plasmabehandeling vaak met slechts één behandeling al een blijvend en doelgericht resultaat. Periodieke herhaling is dan meestal ook niet nodig. Ontsierende lijntjes en rimpels worden uitgevlakt en de huid ondergaat een effectief verjongingsproces dat van binnenuit op gang komt.

Frequently Asked Questions

De eerste dagen na de behandeling is de huid soms wat rood en gevoelig, waardoor het fijn kan zijn om deze plaatselijk te koelen. Dit verdwijnt normaliter binnen twee dagen.

De puntjes van de plasmapen op de huid blijven nog ongeveer een week zichtbaar totdat de minuscule korstjes vanzelf los laten. De onderliggende nieuwe huid is zo kwetsbaar als een babyhuidje maar neemt binnen enkele weken de kleur aan van je eigen huid. Tot die tijd dien je deze kwetsbare huid goed te beschermen met een hoge beschermingsfactor tegen de zon.

Het effect van de behandeling werkt nog zo’n 4 tot 6 weken door. Gedurende deze periode zorgt de toegenomen collageenproductie voor meer volume van de huid waardoor deze minder doorschijnend wordt en donkere wallen en kringen verdwijnen. Tevens zul je merken dat de behandelde huid haar elasticiteit en spankracht hervindt. Na zo’n 12 weken is het eindresultaat bereikt.

– Snelle behandeltijd

– Non-invasief

– Lichte lokale verdoving met verdovingscrème

– Langdurig resultaat

– Meestal 1 behandeling nodig

– Korte hersteltijd (roodheid, lichte zwelling en kleine korstjes)

  • Bij zwangerschap, diabetes of epilepsie
  • Bij gelijktijdig antibioticagebruik
  • Wanneer er sprake is implantaten in het te behandelen gebied
  • Wanneer je gebruik maakt van hartapparatuur zoals een pacemaker, ECG of Holter-bloeddrukmonitorsysteem

Interesse?

Wil je meer weten over de behandeling maak dan vrijblijvend een afspraak. Alle mogelijkheden kunnen dan met jou besproken worden. Je krijgt een eerlijk en persoonlijk advies over de beste behandeling voor jou met deze techniek.

Speciale Actie

Tijdelijk hebben wij onze prijzen voor een onderooglid correctie drastisch verlaagd! Dankzij een korting van maar liefst € 70,- kun jij deze maand jouw favoriete behandeling uit laten voeren met een flinke korting! Wacht daarom niet langer maar boek nu jouw plasmage behandeling voor gezicht of hals (of allebei!) en profiteer direct!

Afspraak met Kitty

Specialist op het gebied van plasmabehandelingen: eigenaresse Kitty van Derma Sensation is ervaren huidspecialiste en vertelt je graag wat een plasmage behandeling voor jou kan doen. Boek een vrijblijvende intake en ervaar zelf het verschil!

Maak een afspraak