Halslift zonder snijden


Wanneer je je stoort aan rimpels en plooien in je hals en nek, dan is een plasma-halslift misschien iets voor jou! Een plasmage behandeling in de hals is in staat om de huid met slechts één behandeling aanzienlijk gladder en strakker te maken wat een verjongend effect heeft op je algehele uitstraling. Nog nooit was het zó eenvoudig om je hals een natuurlijke lift te geven!

Waarom een halslift?

Met het verstrijken der jaren verliest de huid spankracht en elasticiteit waardoor er plaatselijke huidverslapping optreedt. Het verschilt per persoon hoe snel dit gaat en waar in het lichaam huidverslapping het meest prominent aanwezig is, maar rimpels en huidplooien rond de halslijn zijn een veelvoorkomend verschijnsel van vroegtijdige huidveroudering. Tot voor kort zat er weinig anders op dan een chirurgische ingreep uit te laten voeren om de hals te liften. Dit is niet alleen een ingrijpende operatie maar geeft tevens vaak een onnatuurlijk resultaat. De opkomst van fillers (zoals Botox) bood uitkomst maar blijkt bij nader inzien met name op de halslijn minder geschikt vanwege de vlotte afbraak en onnauwkeurigheid ervan. Tegenwoordig is er de plasmabehandeling ten behoeve van huidverjonging en verstrakking, die zich uitstekend leent voor het liften van de huid in het halsgebied.

Maak een afspraak

Hoe werkt het precies?

Bij een plasma of plasmage-behandeling wordt de huid aangestipt met geïoniseerd plasma. Bij Derma Sensation werken wij met een plasmapen van het gerenommeerde merk Plasma Medical, die ervoor zorgt dat de huid lokaal ‘verdampt’ en samen trekt. Hierdoor ontstaat het liftende, verstrakkende effect waarmee rimpels en lijntjes kunnen worden glad gestreken. De huid wordt tevens dikker en elastischer door de verjongende werking op het behandelde gebied.

Frequently Asked Questions

De eerste dagen na de behandeling is de in de hals wat rood en gevoelig, waardoor het fijn kan zijn om deze plaatselijk te koelen. Eventuele zwelling verdwijnt normaliter binnen twee dagen.

De puntjes van de plasmapen op de huid blijven nog ongeveer een week zichtbaar totdat de minuscule korstjes vanzelf los laten. De onderliggende nieuwe huid is zo kwetsbaar als een babyhuidje maar neemt binnen enkele weken de kleur aan van je eigen huid. Tot die tijd dien je deze kwetsbare huid goed te beschermen met een hoge beschermingsfactor tegen de zon.

Het effect van de behandeling werkt nog zo’n 4 tot 6 weken door. Gedurende deze periode zorgt de toegenomen collageenproductie voor meer volume van de huid en merk je tevens dat de behandelde huid elasticiteit en spankracht hervindt. Na zo’n 12 weken is het eindresultaat bereikt.

  • Snel, veilig en eenvoudig
  • Relatief korte hersteltijd
  • Geen littekenweefsel, geen hechtingen
  • Geen narcose, slechts plaatselijke verdoving middels verdovingscrème
  • Meteen een langdurig resultaat
  • Doorgaans maar 1 behandeling vereist
  • Bij zwangerschap, diabetes of epilepsie
  • Bij gelijktijdig antibioticagebruik
  • Wanneer er sprake is implantaten in het te behandelen gebied
  • Wanneer je gebruik maakt van hartapparatuur zoals een pacemaker, ECG of Holter-bloeddrukmonitorsysteem

Interesse?

Wil je meer weten over de behandeling maak dan vrijblijvend een afspraak. Alle mogelijkheden kunnen dan met jou besproken worden. Je krijgt een eerlijk en persoonlijk advies over de beste behandeling voor jou met deze techniek.

Speciale Actie

Tijdelijk hebben wij onze prijzen voor een plasmabehandeling drastisch verlaagd! Dankzij een korting van maar liefst € 45,- betaal je momenteel maar €250,- voor een halslift klein en €550,- voor een uitgebreide halslift!

Afspraak met Kitty

Overweeg jij ook een plasmage behandeling voor de hals?
Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, is een plasmabehandeling de ideale keuze wanneer je weer een gladde en strakke hals terug wilt krijgen. Door overtollige huid als het ware te ‘verdampen’ wordt de huid als vanzelf weer strak getrokken wat een natuurlijk resultaat geeft dat meteen zichtbaar is. Van een plasmabehandeling heb je vele jaren plezier; wacht daarom niet langer maar boek vandaag nog je intake met Kitty!

Maak een afspraak