Een onderooglidcorrectie zonder snijden of operatie met plasma

Een plasma behandeling voor het onderooglid is minder bekend dan de bovenooglidcorrectie maar is evengoed in staat om een groot verschil te maken in je algehele uitstraling. Donkere kringen en wallen verdwijnen en zwelling in de vorm van kussentjes onder de ogen nemen af. De huid oogt na afloop weer jeugdig glad en egaal wat een verfrissende uitwerking heeft op je uitstraling én je zelfbeeld!

Hoe werkt een onderooglidcorrectie?

Bij een plasma of plasmage behandeling wordt de huid aangestipt met geïoniseerd plasma. Bij Derma Sensation werken wij met een plasmapen van het gerenommeerde merk Plasma Medical, die ervoor zorgt dat de huid lokaal ‘verdampt’ en samen trekt. Hierdoor ontstaat het liftende, verstrakkende effect waarmee rimpels en lijntjes kunnen worden glad gestreken. De huid wordt tevens dikker en elastischer door de verjongende werking op het behandelde gebied.

Bij behandeling van het onderooglid wordt de huid onder de ogen aangestipt waardoor deze plaatselijk samentrekt en gladgestreken wordt. Hierdoor verhoogt tevens de onderhuidse collageenproductie waarna de huid weer voller en strakker wordt en donkere kringen en wallen verdwijnen. De huid is als het ware minder doorschijnend maar ook merkbaar jonger en elastischer.

Onderooglidcorrectie voor en na foto

Maak een afspraak

Een onderooglidcorrectie zichtbaar, blijvend effect zonder chirurgische ingreep

Een plasma ooglidcorrectie is hét alternatief voor een chirurgische ooglift. Middels een plasmage-behandeling wordt overtollige huid rond de ogen als het ware pijnloos verdampt waardoor de huid hernieuwde spankracht hervindt. Dit zorgt ervoor dat hangende oogleden, rimpeltjes en fijne lijntjes rond de ogen verdwijnen, evenals donkere wallen en kringen onder de ogen. Grote voordelen ten opzichte van een operatieve ingreep zijn de eenvoud van de behandeling die zonder narcose kan worden uitgevoerd. Er hoeft niet in de huid te worden gesneden of te worden gehecht, en de hersteltijd is relatief kort maar geeft langdurig resultaat.

Is een plasmaooglidcorrectie ook iets voor jou?

Voorafgaand aan je behandeling krijg je van ons een deskundige intake. Hierbij gaan wij niet alleen na of jij de behandeling kunt ondergaan, maar vertellen we je ook wat je mogelijkheden zijn en wat je ervan kunt verwachten. Je krijgt de kans om al jouw vragen te stellen en nadien te bepalen of je klaar bent voor een plasma ooglidcorrectie.

Veelgestelde vragen

De eerste dagen na de behandeling is de huid rond de ogen vaak wat gezwollen, waardoor het fijn kan zijn om deze plaatselijk te koelen. De zwelling verdwijnt normaliter binnen twee dagen.

De puntjes van de plasmapen op de huid blijven nog ongeveer een week zichtbaar totdat de minuscule korstjes vanzelf los laten. De onderliggende nieuwe huid is zo kwetsbaar als een babyhuidje maar neemt binnen enkele weken de kleur aan van je eigen huid. Tot die tijd dien je deze kwetsbare huid goed te beschermen met een hoge beschermingsfactor tegen de zon.

Het effect van de behandeling werkt nog zo’n 4 tot 6 weken door. Gedurende deze periode zorgt de toegenomen collageenproductie voor meer volume van de huid waardoor deze minder doorschijnend wordt en donkere wallen en kringen verdwijnen. Tevens zul je merken dat de behandelde huid haar elasticiteit en spankracht hervindt. Na zo’n 12 weken is het eindresultaat bereikt.

  • Snel, veilig en eenvoudig
  • Relatief korte hersteltijd
  • Geen littekenweefsel, geen hechtingen
  • Geen narcose, slechts plaatselijke verdoving middels verdovingscrème
  • Meteen een langdurig resultaat
  • Doorgaans maar 1 behandeling vereist
  • Bij zwangerschap, diabetes of epilepsie
  • Bij gelijktijdig antibioticagebruik
  • Wanneer er sprake is implantaten in het te behandelen gebied
  • Wanneer je gebruik maakt van hartapparatuur zoals een pacemaker, ECG of Holter-bloeddrukmonitorsysteem

Wil je meer informatie over een onderooglidcorrectie?

Wil je meer weten over de behandeling maak dan vrijblijvend een afspraak. Alle mogelijkheden kunnen dan met jou besproken worden. Je krijgt een eerlijk en persoonlijk advies over de beste behandeling voor jou met deze techniek.

Speciale Actie

Tijdelijk hebben wij onze prijzen voor een onderooglidcorrectie drastisch verlaagd! Dankzij een korting van maar liefst €70,- betaal je momenteel slechts €380,- voor een behandeling aan beide oogleden. Tevens bieden wij jou hierbij een gratis behandeling voor kraaienpootjes t.w.v. €299,-!

Een afspraak maken voor een onderooglidcorrectie

Specialist op het gebied van plasmabehandelingen: eigenaresse Kitty van Derma Sensation is ervaren huidspecialiste en vertelt je graag wat een plasmage behandeling voor jou kan doen. Boek een vrijblijvende intake en ervaar zelf het verschil!

Maak een afspraak