Ooglidcorrectie zonder snijden


Een ooglidcorrectie is tegenwoordig één van de meest uitgevoerde cosmetische operaties. Er rust allang geen taboe meer op en vrijwel iedereen kent wel iemand die een ooglidcorrectie ondergaan heeft, of heeft er op z’n minst wel van gehoord. Wat velen echter niet weten, is dat er inmiddels een eenvoudigere, effectievere én elegantere manier is om de boven- of onderoogleden te liften: ooglidcorrectie zonder operatie met plasmatherapie.

Ooglidcorrectie voor bovenooglid of onderooglid

Een ooglidcorrectie kan zowel op het boven- als op het onderooglid worden uitgevoerd. Indien je voor een chirurgische ingreep kiest, zal er bij een bovenooglidcorrectie onder algehele narcose een sneetje gezet worden in het bovenooglid om overtollige huid te verwijderen. Bij een onderooglidcorrectie wordt overtollige huid en eventueel vet via een klein sneetje aan de wimperrand verwijderd, of er wordt gekozen voor verstrakking van een onderliggende spier.

Ooglidcorrectie voor en na foto’s.

 

Een kleine ingreep – of toch niet?

Zowel de operatieve onderooglid– als de bovenooglidcorrectie vragen om een herstelperiode van enkele weken en gaan niet zelden gepaard met (lichte) klachten: het behandelde gebied wordt na afloop van de behandeling gehecht en er zal een litteken ontstaan. Gelukkig is dit na een goede genezing meestal nauwelijks zichtbaar maar voor het zover is, zul je je er zeker van bewust zijn. Naast zwellingen en wondvocht zijn ook verkleuringen en een hobbelig litteken in het begin heel normaal. Ook is het goed om te weten dat het herstel pijnlijk kan zijn in het behandelde gebied en de resultaten – zeker in het begin- niet altijd even natuurlijk ogen.

Maak een afspraak

Twijfels ooglidcorrectie?

Voor velen zijn bovengenoemde bijwerkingen reden genoeg om de gewenste ooglidcorrectie nog even uit te stellen, of helemaal van de hand te doen. Je bent immers echt een poosje niet toonbaar en het is moeilijk te voorspellen hoe goed en snel het resultaat in jouw geval geneest. Natuurlijk zijn er een hoop mannen en vrouwen bij wie de operatie aan het ooglid wél goed gelukt is en die de bijbehorende risico’s en het langdurige herstel voor lief nemen. Maar als er een snellere, veiligere én elegantere manier is voor oogleden liften, waarom zou je het risico nemen?

Plasma ooglidcorrectie voor onderooglid of bovenooglid

In feite doet een plasmabehandeling hetzelfde als een chirurgische ooglidcorrectie, namelijk overtollige huid verwijderen zodat huidverslapping en rimpels rond de oogpartij effectief kunnen worden verwijderd. Het verschil zit in de methodiek: een ingrijpende aanpak middels een operatieve ingreep enerzijds, en een snelle, non-invasieve ooglidcorrectie anderzijds, oftewel ooglidcorrectie zonder snijden!

Bij plasmatherapie wordt overtollige huid als het ware ‘verdampt’ door deze aan te stippen met een zogenaamde plasma pen. De plaatselijke ‘huidlift’ die hierdoor ontstaat is meteen zichtbaar en kan naar wens worden geïntensiveerd. Door de plasmapen ontstaat een patroon van minuscule stipjes op de huid dat binnen een week verdwenen is. Echter blijft de huid nadien nog enkele weken een toename van de lichaamseigen collageenproductie ervaren waardoor de huid binnen een periode van 12 weken verder verstrakt, verdikt en verstevigd. Geheel zonder littekenvorming of infectiegevaar maar met een natuurlijk en jeugdig resultaat! Kies voor ooglid liften zonder operatie!

Ooglidcorrectie voor bovenooglid of onderooglid? Kies voor plasmatherapie!

De vele voordelen van een plasma ooglidcorrectie hebben er wereldwijd al voor gezorgd dat mannen en vrouwen in groeiende getale afzien van een chirurgische ooglidcorrectie en in plaats daarvan een plasmage behandeling ondergaan. Met slechts één behandeling, nagenoeg geen risico op complicaties en een natuurlijk verjongend resultaat wint de plasma ooglidcorrectie gestaag aan populariteit. Denk je dat dit ook voor jou kan werken? Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende intake in onze kliniek en wij informeren je deskundig en objectief omtrent onze werkwijze en het te verwachten resultaat.

Wil je meer informatie over een ooglidcorrectie?

Maak nu makkelijk en geheel vrijblijvend een afspraak in onze kliniek. Wij staan graag voor je klaar en zullen alle vragen beantwoorden en je twijfels wegnemen.

Speciale Actie

Op dit moment hebben we ook een leuke actie: een korting van €70,- Voor beiden ogen betaal je maar €380. Ook hierbij krijg je een gratis behandeling voor kraaienpootjes t.w.v. € 299,-!

Een afspraak maken voor een ooglidcorrectie

Kitty is eigenaresse en ruim 13 jaar ervaren huidtherapeut die je graag vertelt wat een plasmage behandeling voor jou kan betekenen. Maak een vrijblijvende intake en ervaar zelf het verschil!

Maak een afspraak