Pigmentvlekken verwijderen en Fibromen verwijderen


Plasma-huidtherapie geniet tegenwoordig vooral veel bekendheid dankzij de liftende en verstrakkende werking ervan op ouderdomsverschijnselen van de huid. Het is echter ook mogelijk om oppervlakkige onregelmatigheden in de vorm van pigmentvlekken of bijvoorbeeld steelwratjes te verwijderen middels plasmatherapie.

Wat kan een plasmabehandeling doen voor pigmentvlekken, fibromen of steelwratten?

Door deze huidaandoeningen aan te stippen met geïoniseerd plasma worden belangrijke huidvernieuwingsprocessen geactiveerd die ervoor zorgen dat de onregelmatigheden op de huid simpelweg loslaten. Dit geldt bijvoorbeeld voor moedervlekken of ouderdomsvlekken maar ook in het geval van (steel-)wratten en fibromen. De onderliggende, jonge en egale huid wordt zo naar boven gehaald waardoor het huidoppervlak weer gelijkmatig glad en egaal wordt.

Hoe werkt een plasmabehandeling bij oneffenheden van de huid?

Bij een plasma of plasmage-behandeling wordt de huid aangestipt met geïoniseerd plasma. Bij Derma Sensation werken wij met een plasmapen van het gerenommeerde merk Plasma Medical, waarmee we tot op de millimeter nauwkeurig kunnen werken om oneffenheden in de vorm van pigmentvlekken en lokale uitstulpingen van de huid nauwgezet te verwijderen.

Maak een afspraak

Een frisse, heldere uitstraling door plasmabehandeling

Een plasma-pigment behandeling hoeft dus niet periodiek herhaald te worden. In de meeste gevallen volstaat één enkele behandeling om het gewenste resultaat te bereiken. In uitzonderlijke gevallen kan een korte, aanvullende behandeling gewenst zijn om het resultaat te optimaliseren. Het effect van een plasmabehandeling is al na de behandeling zichtbaar, echter werkt de onderhuidse huidvernieuwing nog tot ca. 12 weken na de ingreep door. Laat je pigmenten en fibromen verwijderen met de plasmabehandeling.[/vc_column_text]

Frequently Asked Questions

Oppervlakkige oneffenheden van de huid kunnen veilig en effectief verwijderd worden met behulp van plasmatherapie. Aan een dergelijke behandeling gaat altijd een uitgebreide intake met één van onze professionele huidtherapeuten vooraf om na te gaan of dit inderdaad de meest optimale behandeling is voor jouw huidprobleem. Bij grotere huidaandoeningen zoals melasma (zwangerschapsmasker) kunnen wij ervoor kiezen om de huid in delen te behandelen, zodat deze meer tijd krijgt om te herstellen. De ‘nieuwe’ huid dient na de behandeling nog enkele weken goed te worden beschermd tegen de zon; wij raden aan om een zonnebrandcrème met hoge beschermingsfactor te gebruiken.

  • Snel, veilig en effectief
  • Snelle, doorgaans eenmalige behandelduur
  • Relatief korte herstelperiode
  • Nagenoeg pijnloos
  • Doorgaans vrij van bijwerkingen
  • Direct langdurig resultaat

De plasmabehandeling is geschikt voor mannen en vrouwen en voor jong en oud. In een aantal gevallen mag de plasmabehandeling echter niet worden uitgevoerd. Dit geldt als er sprake is van het volgende:

– Pacemaker, Holter bloeddruk monitorsysteem of ECG

– Epilepsie

– Diabetes

– Zwangerschap

– Gebruik van antibiotica

– Metalen implantaten in het te behandelen gebied

– Overige geïmplanteerde apparaten

Interesse?

Boek een afspraak en laat je uitgebreider informeren omtrent de mogelijkheden van een plasmabehandeling voor jouw specifieke huidsituatie!

Kosten

Maak nu een afspraak voor een plasmabehandeling voor de pigmentvlekken en/of fibromen/wratjes te verwijderen al vanaf €75

Afspraak met Kitty

Maak nu een vrijblijvend afspraak met Kitty. Ze gaat met jou alle mogelijkheden bespreken. Ervaar zelf waarom zo veel klanten jou voorgingen. Met haar oprecht advies, persoonlijke aanpak en jaren ervaring ben je in goede handen!

Maak een afspraak