Deze meneer was zo vriendelijk om een interview te geven na afloop van zijn behandeling en tevens het verloop van het herstel bij te houden middels een fotodagboek. Hij wilde liever niet met naam genoemd worden op onze website – maar dat doet natuurlijk niets af aan de resultaten. Die spreken voor zich! Het interview is afgenomen zo’n 6 weken nadat onze client de ingreep ondergaan had.

 

Voor en na de ooglidcorrectie

Deze foto’s tonen hoe de bovenste oogleden vóór en na de plasmabehandeling eruit zagen.

Foto’s tijdens de behandeling

Foto’s dag 1 & 2

Foto’s dag 3 & 4

Foto’s dag 5 & 6

Foto’s dag 7 & voor de behandeling

Interview

1) Waarom wilde je een ooglidcorrectie uit laten voeren?

“Ik stoorde me al langer aan mijn overhangende oogleden. Met name aan het einde van de dag had ik regelmatig een zwaar en drukkend gevoel op mijn ogen en ik merkte dat ik er ook ouder uit ging zien dan dat ik me voelde.”

2) Hoe heb je de behandeling ervaren? Zou je het pijnlijk noemen of juist niet?

“Nee ik zou de behandeling niet pijnlijk noemen, hooguit gevoelig op sommige plekjes maar echt heel goed te doen. Hier hoeft niemand het voor te laten! De verdovingscrème zorgde er bij mij voor dat ik echt nauwelijks iets voelde, het was eigenlijk heel ontspannen allemaal.“ Heb wel begrepen dat het sommige mensen beetje gevoelig zijn.

3) Wat voelde je de dagen erna?

“Ook na afloop heb ik geen pijn gehad, wel was het behandelde gebied nog enkele dagen een beetje gevoelig. Ik denk dat het na een dag of 2 geheel weggetrokken was.”

4) Was het effect meteen zichtbaar?

“Ja dat was het zeker! Ondanks de lichte zwelling de eerste dagen, kon ik al meteen zien dat mijn ogen inderdaad een stuk uitgeruster eruit zagen. Er was duidelijk sprake van een liftend effect. De weken daarna kon ik ook zien dat de huid in zijn geheel er jonger uit ging zien, dat was mij ook voorspeld maar ik vond het toch verassend hoe groot de verjongende uitwerking hiervan nog was.”

5) Zag je er erg aangedaan uit de eerste dagen na de behandeling?

“De eerste twee dagen had ik last van iets gezwollen oogleden, het leek toen wel alsof ik wat onder de leden had maar ik voelde me prima. De stipjes van de plasmapen blijven natuurlijk ook een paar dagen zichtbaar, maar toen ze los gingen laten ging dat ook vrij snel. Ik ben er toen iet meer voor binnen gebleven.”

6) Ben je blij met de behandeling of heb je spijt?

“Ik ben zeker blij met de behandeling – ik denk dat foto’s wel voor zich spreken. Bij mij is er een duidelijk positief effect zichtbaar en ik zou de behandeling dan ook iedereen aanbevelen die het overweegt. Misschien dat ik het zelf nog eens over doe wanneer mijn oogleden in de verre toekomst weer zouden gaan hangen.. Ik ben in ieder geval overtuigd van de werkzaamheid!”

https://www.plasmaooglidcorrectie.nl/old-site/