Een plasma ooglidcorrectie zorgt voor een frisse en uitgeruste oogopslag, bijvoorbeeld wanneer je last hebt van overhangende oogleden. De behandeling is snel, veilig en eenvoudig en geeft een natuurlijk resultaat dat langdurig zichtbaar blijft. Het betreft een non-invasieve cosmetische ingreep waar zowel vrouwen als mannen in groeiende getalen gebruik van maken. Johan onderging een plasma ooglift bij Derma Sensation en was zo vriendelijk om zijn ervaring beschikbaar te stellen voor onze website.

Waarom een plasma ooglidcorrectie?

Huidtherapie op basis van geïoniseerd plasma is in staat om verslapte huid boven de oogleden een natuurlijke lift te geven, waardoor het ooglid weer strakker komt te liggen in plaats van af te hangen boven het oog. De vermoeide en sombere uitstraling die zo tekenend is voor hangende oogleden, verdwijnt hiermee en het lichaam hervindt en uitgeruste, open oogopslag. Hiervoor zijn geen narcose of hechtingen vereist; de behandeling vraagt slechts om lichte plaatselijke verdoving met behulp van een verdovingscrème.

Al na 1 behandeling het gewenste resultaat

Alleen plasmatherapie is in staat om met slechts één behandeling een blijvende verbetering te geven bij huidverslapping, zonder dat hier injecties of hechtingen bij aan te pas komen. De methode wordt als zeer veilig beoordeeld en kent een relatief korte herstelperiode. De effecten zijn meteen na de behandeling zichtbaar, terwijl interne huidvernieuwingsprocessen nog gedurende enkele weken doorwerken om het huidbeeld significant te verbeteren en te verjongen.

Johan’s ooglidcorrectie

Johan is een goed voorbeeld van iemand die vóór de behandeling last had van sterk afhangende oogleden. Hierdoor zag hij er eigenlijk altijd enigszins vermoeid en gedeprimeerd uit; zijn gezichtsuitdrukking werd in sterke mate bepaald door de afhangende oogleden. Johan had echter ook een fysieke reden om een ooglidcorrectie te ondergaan, want de overhangende huid boven de ogen gaf hem vaak een zwaar en drukkend gevoel. Een chirurgische ingreep om het leed te verlichten ging hem echter een stap te ver, met name omdat hij bang was voor het onnatuurlijke effect dat je in dergelijke gevallen vaak tegenkomt. Een plasma-ooglidcorrectie bood uitkomst, en Johan is nog dagelijks blij dat hij jet erop gewaagd heeft!

De behandeling zelf viel Johan allezins mee Op dag 1 na de behandelingwaren Johan’s oogleden rood en gezwollen, zoals hem ook voorspeld was. Het is nog nooit zo erg geweest met de druk op mijn ogen, grapt Johan hierover maar de zwelling trok inderdaad al vrij snel weg.

Op dag 4 na de behandeling was er al een groot verschil zichtbaar. Johan zag er op slag vele jaren jonger uit en de behandeling had tevens aanwezige kraaienpootjes rond de ogen weten glad te strijken. De korstjes van de plasmapen waren nog voor een groot deel zichtbaar maar begonnen al los te laten.

Op dag 7 na de behandeling waren bijna alle kostjes verdwenen. Het verschil met slechts een week tevoren, dus net vóór de behandeling was enorm. Johan had werkelijk een duidelijk zichtbare verstrakking van de oogpartij ondergaan waardoor hij er wel 10 jaar jonger uitzag. Volgens Johan overtroffen de resultaten zijn stoutste verwachtingen en hij zou dan ook iedereen aanraden om niet onnodig lang te wachten wanneer je last hebt van overhangende oogleden!

Verstrakking, versteviging én verdikking van de huid

Een plasmabehandeling verdampt overtollige huid waardoor deze weer strakker en gaver wordt. Hierdoor verdwijnen lijntjes en rimpels al tijdens de behandeling en is het resultaat nadien meteen zichtbaar. Een plasmage-behandeling doet echter nog meer voor de huid door het activeren van belangrijke, huideigen vernieuwingsprocessen die nog tot wel 12 weken na de behandeling door blijven werken. De huid wint aan souplesse en volume door de toegenomen aanmaak van elastine en collageen wat zich uit in een jonger en egaler huidbeeld met een gezondere uitstraling. Een enkele behandeling is al voldoende om deze diepgaande huidtransformatie te bewerkstelligen en geeft een langdurig resultaat.

Ook genoeg van hangende oogleden en een vermoeide, sombere uitstraling?

Een plasmagebehandeling kent weinig risico’s en een korte hersteltijd waardoor deze de voorkeur geniet boven chirurgische ingrepen of alternatieve, twijfelachtige behandeling met een halfslachtig resultaat. Het natuurlijk liftende effect van een plasma ooglidcorrectie is meteen zichtbaar en heeft dankzij de huidvernieuwende werking een dubbel-verjongend effect: huidverjonging en verstrakking.

De resultaten zijn altijd natuurlijk en kunnen nog tijdens de behandeling worden bijgestuurd of aangescherpt al naar gelang het gewenste effect. Dus waar wacht je nog op? Maak een afspraak voor een vrijblijvende ingreep en ervaar de opluchting van Johan en de velen die hem voor gingen bij Derma Sensation!