Valerie heeft genetische aanleg voor de vorming van diepe rimpels in het gezicht, wat bij haar al op relatief jonge leeftijd resulteerde in uitgesproken voorhoofdrimpels, een fronsrimpel tussen de wenkbrauwen en een kenmerkende neusplooi. Hierin is Valerie niet alleen: wanneer en in welke mate je te maken krijgt met huidveroudering wordt weliswaar beïnvloed door je leefgewoonten, maar hangt toch ook voor een groot deel af van je genen. Plasmatherapie is bij uitstek geschikt om plaatselijke tekenen van huidveroudering uit te wissen en de huid al met één behandeling weer zichtbaar te verstrakken.

Waarom wilde Valerie een plasmabehandeling?

“Ik heb vrij diepe, tekende gezichtsrimpels op mijn voorhoofd en rond mijn neus waardoor ik er veel ouder uit zie dan dat ik mij voel. Bovendien merk ik dat de rimpels verder lijken te verdiepen in de loop der jaren. Ik hoop dat een plasmabehandeling ervoor kan zorgen dat ik er uitgeruste en ontspannen uitstraling terug krijg want met name de frons- en voorhoofdrimpels geven mijn gezicht een zorgelijk uiterlijk.”

Wat zegt Valerie na afloop?

“Ik moet zeggen dat ik enigszins zenuwachtig was maar de behandeling is mij absoluut meegevallen. Ik voelde er nauwelijks iets van, alleen sommige plekjes waren wat gevoeliger maar de verdovingscrème zorgt ervoor dat het echt heel goed te doen is. De huidtherapeute stopte tussendoor regelmatig om te vertellen wat zij aan het doen was en om te vragen of het nog comfortabel was voor mij, dat was ook een hele geruststelling. Het ging veel sneller dan ik dacht en was eigenlijk zo voorbij.”

Hoe heb je de dagen erna ervaren?

“Bij mij waren de stipjes van de plasmapen gedurende 5 dagen duidelijk zichtbaar. Ik had echter geen last van zwellingen en mijn gezicht voelde ook niet pijnlijk, ik vergat soms gewoon even dat ik al die stipjes in mijn gezicht had. Dag 6 en 7 lieten de korstjes opeens grotendeels los en dag 8 waren ze bijna allemaal verdwenen. Ik kan duidelijk zien dat mijn huidbeeld sterk geëgaliseerd en verbeterd is na de behandeling en de rimpels in mijn voorhoofd zijn veel minder zichtbaar. Iedereen zegt ook dat ik er veel jonger uit zie sinds de behandeling.. voor mij is deze dan ook absoluut geslaagd!”

Ook rimpels, fronslijntjes of kraaienpootjes glad laten strijken?

Wil jij ook graag van een gladde en stevige huid blijven genieten en huidverslapping een halt toe roepen? Dan zul je blij zijn met de resultaten die een plasmabehandeling hierbij geeft: al na één behandeling worden lijntjes en groeven in de huid als het ware ‘gelift’ en gladgestreken, met een geheel natuurlijk resultaat tot gevolg. In tegenstelling tot een operatieve ingreep ogen de effecten dan ook nooit overdone en tasten de werking van zenuwen en spieren niet aan.

De huidvernieuwende en -verdikkende uitwerking van een plasmabehandeling werken nog tot 12 weken door waardoor de huid aan volume en elasticiteit herwint en het huidbeeld verder verbetert. Lijkt het je wat? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende intake om jouw (frons) rimpels, expressielijntjes of kraaienpootjes te laten verwijderen middels plasmatherapie!