Overhangende oogleden kunnen -meer nog dan lokale rimpels – zorgen voor een getekend uiterlijk en verouderde uitstraling. Een plasma bovenooglidcorrectie is dan ook een fantastische manier om je jeugdige uitstraling te hervinden én te behouden!

Een vermoeide, getekende uitstraling en drukkend gevoel op de ogen?

Dat zijn typische gevolgen van (over-)hangende oogleden. Het maakt hierbij vaak niet uit of je voldoende geslapen hebt of niet: hangende oogleden zorgen voor een vermoeid en zorgelijk uiterlijk wat vaak helemaal niet strookt met hoe je je voelt. Wordt je er moedeloos van wanneer anderen je hierop aanspreken? Of wanneer je jezelf terug ziet op een foto? Zou je willen dat je er eenvoudig iets aan kon doen? Goed nieuws: Dat kan! En het is makkelijker dan je waarschijnlijk dacht. Lees verder en kom alles te weten over de behandeling van hangende oogleden middels plasma bovenooglidcorrectie.

Hoe ontstaan hangende oogleden?

Wanneer je last hebt van (over-)hangende oogleden, is er eigenlijk sprake van een plaatselijk huidoverschot boven de ogen. Dat heeft ermee te maken dat de huid al vanaf het 25e levensjaar minder elastine en collageen aanmaakt: belangrijke bouwstenen voor een strakke en stralende huid. Hierdoor verliest de huid souplesse en spankracht en begint de zwaartekracht zijn werk te doen. Als je er aanleg voor hebt, krijg je hierdoor -in mindere of meerdere mate- last van hangende oogleden.

Vroeger: de chirurgische ooglift

Het laten liften van de oogleden is al decennialang een veelgebruikte oplossing om hangende oogleden tegen te gaan. Bij een chirurgische ooglift wordt hierbij (onder algehele narcose) een sneetje in het bovenooglid gezet om overtollige huid te verwijderen en de oogleden weer strak te trekken. Het betreft weliswaar een routine-ingreep maar dient niet onderschat te worden: de oogleden worden na het snijden gehecht en de hersteltijd is in veel gevallen aanzienlijk. Bovendien zijn er uiteenlopende risico’s aan verbonden. Nadien oogt de oogpartij weliswaar strakker, maar vaak ook erg onnatuurlijk.

Tegenwoordig: Een plasma ooglift

Een plasma ooglift is al jaren hét alternatief voor de klassieke, chirurgische ooglift. De voordelen zijn dan ook enorm: in plaats van een chirurgische ingreep waarvoor algehele narcose vereist is, wordt er bij een plasma behandeling gebruik gemaakt van lokale verdoving en hoeft en niet gesneden en gehecht te worden. De oogleden worden simpelweg aangestipt met een zogenaamde plasma pen waardoor een patroon van minuscule stipjes op de huid ontstaat. Overtollige huid wordt zo plaatselijk verdampt en de huid op ‘natuurlijke’ wijze strak getrokken. De hele behandeling neemt slechts minuten in beslag en het effect is na afloop meteen zichtbaar. Binnen een week is het stippelpatroon van de plasmapen verdwenen, maar de huid blijft na afloop nog wekenlang verstevigen en verdikken.

Al met één behandeling een wereld van verschil!

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn-  maar dat is het niet: een plasma behandeling voor het bovenooglid geeft al met één behandeling een duidelijk effect dat je meteen na afloop kunt bewonderen. Door het aanstippen van de huid met de plasmapen begint deze meteen te krimpen en ontstaat het natuurlijke, liftende effect. Zo kan al tijdens de behandeling bepaald worden of het voldoende is of dat je het liever nog iets strakker zou willen. Binnen een weekje is de behandelde huid weer jeugdig en egaal en is het stippelpatroon van de plasmapen verdwenen. En mocht je nadien tóch nog een extra behandeling willen dan kan dat altijd. De keuze is aan jou.

Hangende oogleden verwijderen was nog nooit zo makkelijk

Blijf je niet ergeren aan (over-)hangende oogleden maar doe er iets aan! Een bovenooglidcorrectie zorgt ervoor dat jij in een mum van tijd een uitgeruste, gezonde en jeugdige uitstraling hervindt – met een blijvend en natuurlijk resultaat waardoor vreemden nooit zullen zien dat jouw oogleden gelift zijn. Zowel mannen als vrouwen maken al jarenlang dankbaar gebruik van deze ultieme, eenvoudige oplossing voor hangende oogleden en een vermoeid, zwaarmoedig uiterlijk. Sluit je bij hen aan en boek nu jouw plasma ooglidcorrectie Rotterdam bij Derma Sensation.