De huid onder de ogen is erg dun en kwetsbaar. Zo zeer dat lokale kwaaltjes erg tekenend kunnen zijn in dit gebied. Een onderooglid correctie geeft je met slechts één behandeling weer een frisse en gezonde oogopslag!

Wanneer een onderooglidcorrectie?

Wanneer je last hebt van wallen en kringen onder je ogen, zie je er al snel vermoeid en somber uit en lijk je vaak jaren ouder dan dat je je voelt. Wanneer dit het geval is, kun je een onderooglidcorrectie overwegen. Hiervoor was in het verleden een chirurgische ingreep nodig waarbij een teveel aan huid en vet weggesneden wordt zodat de huid onder de oogpartij weer verstrakt. Tegenwoordig kun je kiezen voor een plasmage behandeling waarbij meteen een verjongend, verfrissend en verstrakkend effect op treedt terwijl de natuurlijke uitstraling gewaarborgd blijft.

Wat kun je verwachten van een plasmabehandeling?

In tegenstelling tot een chirurgische ingreep is er bij een onderooglidcorrectie met plasma geen narcose of hechting vereist. Hiermee wordt de ingrijpende hersteltijd van een chirurgische ingreep voorkomen, evenals de risico’s die deze behandeling met zich mee brengt. Een onderooglidcorrectie met behulp van geïoniseerd plasma zorgt ervoor dat de huid lokaal verdampt, waardoor deze als vanzelf strak trekt en de hele oogpartij een verfrissende maar natuurlijk ogende lift krijgt. Donkere wallen en kringen verdwijnen en de sombere, vermoeide uitstraling is al na één behandeling zichtbaar verminderd.

Geschikt voor mannen en vrouwen – direct een natuurlijk resultaat!

Zowel mannen als vrouwen maken wereldwijd al dankbaar gebruik van de mogelijkheid om een onderooglidcorrectie uit te laten voeren met behulp van Plasma Medical, Ook bij Derma Sensation werken wij met de geavanceerde apparatuur van Plasma Medical waarbij doorgaans één behandeling volstaat voor een blijvend resultaat: wallen en kringen verdwijnen, evenals donkere verkleuringen onder de ogen. De oogpartij wordt op natuurlijke wijze gelift en verstevigd waardoor je algehele uitstraling een flinke oppepper krijgt. Een plasmabehandeling voor het onderooglid geeft meteen zichtbaar resultaat en kent een korte herstelperiode.

Hersteltijd plasmabehandeling onderooglid

In tegenstelling tot een chirurgische ooglidcorrectie kent een plasmabehandeling een korte hersteltijd en nagenoeg geen risico’s. De plasmapen laat na afloop van de behandeling een kenmerkend stippelpatroon achter op het behandelde gebied, wat doorgaans binnen een week verdwijnt. Deze kleine korstjes zijn slechts 0,2 mm in doorsnede en laten binnen enkele dagen vanzelf los. De onderliggende huid oogt roze en is nog vrij kwetsbaar, daarom dient deze goed te worden beschermd met een hoge UV factor tegen de zon.

Langdurig resultaat

Het liftende effect van de plaatselijke verdamping van de huid door de plasmapen is meteen na afloop zichtbaar, echter werkt het effect van de behandeling onderhuids nog enkele weken door. De huid wordt voller, steviger en elastischer doordat de lichaamseigen productie van collageenvezels en elastine opgevoerd wordt, vandaar dat het even duurt voordat het definitieve resultaat zichtbaar is. In de meeste gevallen volstaat een enkele behandeling, maar het is mogelijk om een aanvullende plasmage behandeling te ondergaan indien een sterker effect gewenst is of wanneer de huid (doorgaans pas na vele jaren) opnieuw verslapt.

Twijfel je of heb je vragen?

Onze gecertificeerde huidtherapeuten staan voor je klaar om alle twijfels omtrent een onderooglid correctie middels plasmatherapie weg te nemen. Tijdens een vrijblijvende intake ontvang je van ons gericht advies en een objectieve kijk op het te verwachten resultaat. Uiteraard zullen we het je ook altijd laten weten wanneer een plasma ooglidcorrectie voor jou niet de beste keuze is. Wij hebben al veel mannen en vrouwen gelukkig mogen maken met een verfrissende onderooglid correctie en staan garant voor een natuurlijk en professioneel resultaat.