Rimpels Voorhoofd


Voorhoofdrimpels en fronsrimpels hebben de neiging om extra in het oog te springen omdat ze een relatief groot oppervlak in het gezicht bedekken. Wat begint als een oppervlakkige fronslijn, kan al gauw uitgroeien tot diepere groeven die nauwelijks te camoufleren zijn. Een plasmabehandeling is in staat om voorhoofdrimpels met slechts één behandeling glad te strijken – veilig, pijnloos en met een langdurig resultaat.

Hoe werkt een plasmabehandeling bij voorhoofdrimpels?

Bij een plasma of plasmage-behandeling wordt de huid aangestipt met geïoniseerd plasma. Bij Derma Sensation werken wij met een plasmapen van het gerenommeerde merk Plasma Medical, die ervoor zorgt dat de huid lokaal ‘verdampt’ en samen trekt. Hierdoor ontstaat het liftende, verstrakkende effect waarmee rimpels en lijntjes kunnen worden glad gestreken. De huid wordt tevens dikker en elastischer door de verjongende werking op het behandelde gebied.

De enige échte oplossing bij voorhoofdrimpels

Tegenwoordig worden rimpels in het gezicht vaak tijdelijk opgevuld met fillers, zoals het welbekende Botox. Met name op het voorhoofd loop je echter het risico op een onregelmatig resultaat waardoor onnatuurlijke ‘deukjes’ en bulten kunnen ontstaan. Bovendien vraagt de behandeling om frequente herhaling aangezien fillers binnen enkele maanden door het lichaam zelf weer worden afgebroken. Een plasmabehandeling daarentegen is niet alleen éénmalig maar geeft tevens een natuurlijk resultaat. Ook hoef je niet bang te zijn voor aantasting van omliggende zenuwnetwerken wat vervelende gevolgen kan hebben. Een plasma behandeling op het voorhoofd werkt veilig en doelgericht en is bovendien een duurzame verjongingsmethode voor de behandelde huid.

Maak een afspraak

Een nieuwe huid dankzij plasmatherapie

Een plasmabehandeling tegen voorhoofdrimpels zorgt er niet alleen voor dat bestaande rimpels en groeven worden gladgestreken, maar heeft tevens een algehele verjongende uitwerking op het behandelde huidgebied. De huid wordt binnen enkele weken na de behandeling strakker, voller en egaler door de stimulerende invloed op de lichaamseigen collageen- en elastineproductie van de huid. Met name op het voorhoofd – een prominent gebied binnen ons gezicht, kan dit van grote invloed zijn op je algehele uitstraling. Je zult verstelt staan hoe je gezichtsuitdrukking na slechts één behandeling meteen jonger en relaxter oogt en de kwaliteit van de huid tot 12 weken na de ingreep blijft verbeteren.

Frequently Asked Questions

De eerste dagen na de behandeling kan de huid wat rood en gevoelig zijn. Dit normaliseert normaliter binnen twee dagen.

De puntjes van de plasmapen op de huid blijven nog ongeveer een week zichtbaar totdat de minuscule korstjes vanzelf los laten. De onderliggende nieuwe huid is in eerste instantie nog roze en kwetsbaar als een babyhuidje maar neemt binnen enkele weken de kleur aan van je eigen huid. Tot die tijd dien je deze kwetsbare huid goed te beschermen met een hoge beschermingsfactor tegen de zon, en kun je gebruik maken van camouflagecrème voor een egaal resultaat.

Het effect van de behandeling werkt nog zo’n 4 tot 6 weken door. Gedurende deze periode zorgt de toegenomen collageenproductie voor meer volume van de huid en merk je tevens dat de behandelde huid elasticiteit en spankracht hervindt. Na zo’n 12 weken is het eindresultaat bereikt.

Dáárom een plasmage behandeling bij voorhoofd- en fronsrimpels

  • Snelle, éénmalige behandeling voor een langdurig resultaat
  • Geen injecties of hechtingen vereist
  • Geen littekens of littekenweefsel
  • Nagenoeg pijnloos
  • Relatief snelle herstelperiode
  • Geen infectierisico
  • Natuurlijk resultaat
  • Voorkomst diepere rimpelvorming
 • Bij zwangerschap, diabetes of epilepsie
 • Bij gelijktijdig antibioticagebruik
 • Wanneer er sprake is implantaten in het te behandelen gebied
 • Wanneer je gebruik maakt van hartapparatuur zoals een pacemaker, ECG of Holter-bloeddrukmonitorsysteem

Interesse?

Wil je meer weten over de behandeling maak dan vrijblijvend een afspraak. Alle mogelijkheden kunnen dan met jou besproken worden. Je krijgt een eerlijk en persoonlijk advies over de beste behandeling voor jou met deze techniek.

Speciale Actie

Tijdelijk hebben wij onze prijzen voor een plasma behandeling drastisch verlaagd! Dankzij een korting van maar liefst €45,- betaal je momenteel maar €450,- voor een plasmabehandeling tegen voorhoofdrimpels, groeven en fronslijnen.

Afspraak met Kitty

Specialist op het gebied van plasmabehandelingen: eigenaresse Kitty van Derma Sensation is ervaren huidspecialiste en vertelt je graag wat een plasmage behandeling voor jou kan doen. Boek een vrijblijvende intake en ervaar zelf het verschil!

Maak een afspraak