Wangen


Bij een plasmabehandeling voor je wangen sla je twee vliegen met één klap: niet alleen zorgt een plasmage behandeling voor een jongere, strakkere en vollere huid maar tevens gaat deze roodheid ten gevolge van couperose, rosacea en andere gesprongen vaatjes tegen zodat je opnieuw een egale teint hervindt. Ook is het mogelijk om littekens en andere oneffenheden weg te werken middels een behandeling met geïoniseerd plasma.

Hoe werkt een plasma behandeling voor huidvernieuwing en verstrakking?

Bij een plasma of plasmage-behandeling wordt de huid aangestipt met geïoniseerd plasma. Bij Derma Sensation werken wij met een plasmapen van het gerenommeerde merk Plasma Medical, die ervoor zorgt dat de huid lokaal ‘verdampt’ en samen trekt. Hierdoor ontstaat het liftende, verstrakkende effect waarmee rimpels en lijntjes kunnen worden glad gestreken. De huid wordt tevens dikker en elastischer door de verjongende werking op het behandelde gebied.

Langdurig effect dat meteen zichtbaar is

Het grote voordeel van een plasma behandeling is dat het liftende en verstrakkende effect op de huid meteen zichtbaar is. Daarnaast blijft de huid nog tot 12 weken vernieuwen en verjongen waardoor deze voller en elastischer wordt. Eventuele roodheid op de wangen zal in deze periode dan ook meer en meer verdwijnen. Vaak is één behandeling hiervoor voldoende, echter is het mogelijk om een aanvullende behandeling te overwegen indien je een nog sterker effect wenst.

Maak een afspraak

Stralend en natuurlijk

Het effect van een plasmabehandeling voor de wangen geeft -in tegenstelling tot een chirurgische ingreep- een heel natuurlijk resultaat. Hoewel het intens verstevigende, huid-verstrakkende effect voor bekenden meteen zichtbaar zal zijn, zullen anderen niet kunnen raden dat je een behandeling hebt ondergaan. Fijne bijkomstigheid is de egaliserende werking op de teint waardoor oneffenheden die veroorzaakt worden door aandoeningen van de bloedvaatjes (couperose, rosacea e.d.) minder zichtbaar zijn. Ook littekens verdwijnen door de verdikkende werking van de toegenomen collageenproductie van de huid. Nadien straalt jouw huid als nieuw met een verassend natuurlijke, jeugdige gloed.

Frequently Asked Questions

De eerste dagen na de behandeling is de in de hals wat rood en gevoelig, waardoor het fijn kan zijn om deze plaatselijk te koelen. Eventuele zwelling verdwijnt normaliter binnen twee dagen.

De puntjes van de plasmapen op de huid blijven nog ongeveer een week zichtbaar totdat de minuscule korstjes vanzelf los laten. De onderliggende nieuwe huid is zo kwetsbaar als een babyhuidje maar neemt binnen enkele weken de kleur aan van je eigen huid. Tot die tijd dien je deze kwetsbare huid goed te beschermen met een hoge beschermingsfactor tegen de zon.

Het effect van de behandeling werkt nog zo’n 4 tot 6 weken door. Gedurende deze periode zorgt de toegenomen collageenproductie voor meer volume van de huid en merk je tevens dat de behandelde huid elasticiteit en spankracht hervindt. Na zo’n 12 weken is het eindresultaat bereikt.

  • Snel, veilig en eenvoudig
  • Relatief korte hersteltijd
  • Geen littekenweefsel, geen hechtingen
  • Geen narcose, slechts plaatselijke verdoving middels verdovingscrème
  • Meteen een langdurig resultaat
  • Doorgaans maar 1 behandeling vereist
  • Bij zwangerschap, diabetes of epilepsie
  • Bij gelijktijdig antibioticagebruik
  • Wanneer er sprake is implantaten in het te behandelen gebied
  • Wanneer je gebruik maakt van hartapparatuur zoals een pacemaker, ECG of Holter-bloeddrukmonitorsysteem

Interesse?

Wil je meer weten over de behandeling maak dan vrijblijvend een afspraak. Alle mogelijkheden kunnen dan met jou besproken worden. Je krijgt een eerlijk en persoonlijk advies over de beste behandeling voor jou met deze techniek.

Speciale Actie

Tijdelijk hebben wij onze prijzen voor een plasma behandeling drastisch verlaagd! Dankzij een korting van maar liefst €45,- betaal je momenteel maar €450,- voor een behandeling aan beide wangen door één van onze ervaren huidtherapeuten.

Afspraak met Kitty

Specialist op het gebied van plasmabehandelingen: eigenaresse Kitty van Derma Sensation is ervaren huidspecialiste en vertelt je graag wat een plasmage behandeling voor jou kan doen. Boek een vrijblijvende intake en ervaar zelf het verschil!

Maak een afspraak